Reklamat e fundit | Faqja Kryesore | Reklamat e Mia | Ndihme

Home > Kerkoj Pune > Kërkoj Pune
E Enjte, 12 Shtator, 2013
Mesues,Perkthyes i gjermanishtes (Tirane) Kam nje pervoje 12 vjecare ne mesimdhenien dhe perkthimin e gjuhes gjermane.Jam i interesuar te zhvilloj kurse private ose te perkthej materiale te ndryshme. Cel. : 069 22 63356
kerkoj vend pune si agjent shitjesh, kam eksperience (Tirane) kerkoj te punesohem si agjent shitjesh pasi kam nje pervoje 8 vjecare ne kete fushe, e njoh shume mire zonen e tiranes por dhe rrethet, kam aftesi shume te mira ne komunikim me klientet, kam patente te klasit C kam aftesi shume te mira dhe ne...
kerkoj pune part time Kontabilist 30 vjet eksperience (Tirane) Kerkoj te punesohem ne biznes te vogel, ose biznes te madh te cilet kerkojne nje Ekonomist part-time duke mundesuar keto sherbime: 1-Plotesim te Librit te Shitjes dhe Librit te Blerjes dhe deklarim online ne Tatime. 2-Plotesim te Borderov...
E Hene, 09 Shtator, 2013
kerkoj vend pune Kërkoj të punësohem si pastruese shtëpie dhe si baby-siter (Tirane) Kërkoj të punësohem si punëtore për mirëmbajtje shtëpie ose zyrash, 4-5 herë në javë, me 5-6 orë në ditë, si dhe si baby-sitter. Kam eksperiencë pune të më parshme, si në pastrim ashtu edhe në mbajtjen e fëmijëve. Në rast p...
kerkoj vend pune Inxhinjer Mjedisi (Tirane) Jam Inxhinjer Mjedisi,jam diplomuar prane Universitetit Politeknik te Tiranes ne degen Inxhinjer Mjedisi,Profili Energjitik ,me 17/07/1999 kam licence ne ushtrimin e provesionit te ekspertit te vleresimit te ndikimit dhe auditimit mjedisor,desh...
kerkoj vend pune shofer (Tirane) Jam Afrim MELLUGJA jam 34 vjec dua te punsohem si shofer kam klasin B+C+D per orarin nuk eshte problem. Ju faleminderit! 0685670165 Tel. : 0685670165 Cel. : 0685670165
kerkoj vend pune Shofer, Shofer personal, Shofer familje (Tirane) Pershendetje! Jam ne kerkim te nje vendi pune SHOFER. Disponoj patente edhe per Autobus. Jam me eksperience te madhe pune. Jam me arsim te mesem Mekanik. Komunikoj ne gjuhet: Turqisht, Serbisht, Bullgarisht. Kam shtepi private ku mund te ...
E Diel, 18 Gusht, 2013
ARKITEKT MIHANIL SHTYLLA (TIRANE, Tirane) Pershendetje!,jam Arkitek me eksperience 8 vjecare ne fushen e ndertimit dhe mobilimit ne itali - shqiperi,kam mbaruar studimet ne itali per teknik ndertimi dhe arkitekture. Ofroje eksperiencen time klienteve private te cilet ...
E Hene, 15 Korrik, 2013
BOJAXHI (Tirane, Fier, Tirane) Ofroj: Lyerje me boje Plastike Lyerje me Boje Hidromat Patinime Muresh dhe tavani Montim kornizash, per shtepine, dyqanin, lokalin tuaj 069 6507 660 (Eldi)
E Hene, 01 Korrik, 2013
Kerkoj Pune (Shkoder, Shkoder) Kerkoj Pune(ne cfaredo orari). Jam Gerald Arapaj, 17 vjec tek Shkolla Austriake "Peter Mahringer".