Njoftimet e fundit

€109.900

IMOBILIARE

  • : Ne shitje

Apartamenti ka 2 kate dhe dalje ne cati. Ka ashensor.Shtëpia ndodhet në Golem.Plazhi 100 metra larg nga shtëpia. Kati i parë ka një sipërfaqe prej 68.3 m katror me certifikatë , kati i dytë + tarracë – 78.6 m katror pa hipoteke + shkalle 7.5 m katror.  Ne total 154. me shume..

Posted In  IMOBILIARE

.