Reklamat e fundit | Faqja Kryesore | Reklamat e Mia | Ndihme

Home > Kurse e leksione > Kurse - Leksione
E Diel, 20 Korrik, 2014
Leksione, ushtrime te zgjidhura, projekte dhe shume te tjera. (Tirane) Ne kete faqe interneti http://worldacademy2013.com/ do te mund te gjeni leksiome, ushtrime te zgjidhura, projekte dhe shume informacione te tjera. Te gjitha keto ofrohen pa pagese. Ju faleminderit!
E Premte, 28 Mars, 2014
Kurse profesionale mbi trajnimin ne kontabilitetin praktik (Tirane, Tirane) Studio “2Win Partners” me një eksperiencë 10-vjecare në shërbime gjithëpërfshirëse dhe praktikë në Financë, Kontabilitet, Auditimin Njofton Hapjen e kurseve të reja mbi trajnimin në kontabilitetin praktik për biznesin e vog...
E Merkure, 15 Janar, 2014
CORSO RICOSTRUZIONE UNGHIE CON CARTINA (TARANTO, Tirane) ULTIMI POSTI DISPONIBILI PER IL "CORSO RICOSTRUZIONE UNGHIE CON CARTINA" IN DATA 05-07/02/2014 (due giorni ) DALLE 08.30 ALLE 11.30 AL COSTO DI SOLI 150.00 € CON RILASCIO "ATTESTATO"!!! TEL. 099/9942973
E Marte, 31 dhjetor, 2013
Praktike Juridike (Ledio&Studentet) (Jurist , Tirane) Ledio&Studentet Email: konsulenca@gmail.com PRAKTIKE JURIDIKE SPECIALE (Per studente dhe juriste te rinj) “Nese nuk merrni pjese jeni po ata qe ishit, nese vini ndryshoni jeten tuaj” “ Si te zgjedhim ku te punojme”...
E Premte, 11 Tetor, 2013
Ofroj kurse Kimie (Tirane, Tirane) ***Ofrojme kurse Kimie dhe Biologjie Per shkollen e larte per ate te Mesmen per 9-vjecaren. Universitet: Farmacine Infermierise Inxhinieri Stomatologjise Shkencat e Natyres Kimia e Përgjithshme dhe Inorganike Kimia Analitike Kimia ...
E Premte, 27 Shtator, 2013
Praktike Juridike (Ledio&Studentet) (Te tregu i fruta perimeve ish Uzina Dinamo, Tirane) Ledio & Studentet Praktike Juridike konsulenca@gmail.com Facebook : Praktike Juridike Cila eshte praktika qe behet tek ne? “ Si te zgjedhim ku te punojme” pjesa e pare Trajton nga kendveshtrime te ndryshme dhe praktike, menyrat ...
E Premte, 13 Shtator, 2013
KURSE FINANCA 5 - VETEM 5.000 LEKE , ZYRE KONTABEL , CEL.0693070200 (TIRANE , SHKOLLA E BALETIT, Tirane) Studio Eksperti & Kontabiliteti ALBANIAN TAX & CONSULTING Ju ofron kurs te plote mbi: Kursi perfshin Financa 5 Prezantim me Financen 5; Celje ndermarrje te re; Konfigurim ndermarrje; Prezantim me Module dhe Menut e Financ...
E Enjte, 12 Shtator, 2013
Kurse Matematike dhe Fizike (Tirane) Ofrojmë kurse Matematike për shkollë 9-vjeçare dhe të mesme, Fizike për shkollë 9-vjeçare dhe të mesme dhe Informatike për shkollë 9-vjeçare (programet bazë). Pregatitje për proçesin mësimor, provimet e lirimit dhe provimet ...
Mesoni gjuhen angleze nga shtepia, kurse online (Tirane) Per te gjithe ata qe jane shume te zene dhe nuk duan te humbasin kohe duke udhetuar ne trafik per te shkuar ne qendren e kursit. Per te gjitha familjet emigrante per te cilat tarifat e kurseve te anglishtes ne vendin ku punojne jane sh...
kurse per provimevet e vjeshtes te te gjitha degeve (Tirane) Kane nisur regjistrimet ne kurset per provimet e vjeshtes te te gjitha degeve te Universitetit te Tiranes Universitetit Politeknik Universitetit Bujqesor te Tiranes Universitetit "Aleksandr Moisiu" Durres Qendra ofron ndihm...