Reklamat e fundit | Faqja Kryesore | Reklamat e Mia | Ndihme

Home > Kurse e leksione > Kurse gjuhesh
E Marte, 01 Korrik, 2014
kurse te gjuhes gjermane (tirane, Tirane) Ofrojme kure te gjuhes Gjermane me metoden Schritt-Plus per te gjitha nivelet kurset i zhvillojme ne shtepi cmimi 500 lek ora nr cel 0695154894
E Hene, 03 Mars, 2014
Kurse anglisht gjeanisht frengjisht (Prishtine. Ulpiane, Prishtine) Kurse gjuhesh per te gjitha moshat dhe nivelet . Kurse intenzive dhe te rregullta ,individuale dhe grupore. Femijet dhe moshat e reja kemi prioritet. Kurse edhe per Bashkim familjare ne Gjermani ,Austri , France dhe Angli. Perkthime gjyqesor...
E Merkure, 04 dhjetor, 2013
KURSET gjermanisht me te SUKSESHME ne Prishtine (Ulpiana, Prishtine) **Ne shkollen e gjuheve JUVI ju i gjeni kurset e gjuhes gjermane me te sukseshme, te cilat** **ligjerohen vetem nga stafi i shkolluar jashte Kosove dhe me nje pervoje te gjate ne mesimdhenie** **Kurse per femije dhe te rritur per doktore...
E Merkure, 27 Nentor, 2013
KURSE GJERMANISHT ,Anglisht ,Frengjisht=-PER BASHKIM FAMILJARE (Ulpiana, Prishtine) sHKOLLA JUVI ofron kurse gjuhesh ANGLISHT GJERMANISHT FRENGJISHT per studente , nxenes dhe per bashkim familjare perkthime gjyqesore anglisht-gjermanisht-shqip dhe anasjelltas 044 145 903 049 580 178
E Hene, 28 Tetor, 2013
Kurse te Gjuhes Angleze (Mitrovice, Mitrovice) English Language Teaching Center ENGY ofron kurse profesionale te te gjitha niveleve per te gjitha moshat dhe profilet.Kurse profesionale me profesore te deshmuar __________________________________________________________ NIVELET PER F...
E Shtune, 12 Tetor, 2013
gjuha gjermane ne PRISHTINE (pRISHTINA, Prishtine) Ejani mesoni dhe perfitoni njohuri te gjuhes gjermane Kurse per persona per marrjen e vizes ne ambasaden gjermane, austriake kurse per studente dhe doktore A1=C2
E Shtune, 28 Shtator, 2013
FRENGJISHT NE Prishtine (Ulpiane, Prishtine) Mesoni gjuhen **FREGE** ne shkollen tone Ne ofrojme kurse per te rritur dhe per femije kurse intenzive dhe te rregullta kurse individuale dhe grupore na gjeni te rrethi ne Ulpiane ,mbrapa hotel BACI facebook kolegj.gjuhes...
E Shtune, 21 Shtator, 2013
KURSE GJERMANISHT ,Anglisht =-PER BASHKIM FAMILJARE (te rrethi Ulpiane , Prishtine) Shkolla **KOLEGJ GJUHESH** eshte nder shkollat me te dalluara ne Kosove per mesimin e gjuheve te huaja Ne kete shkolle ligjerojne vetem mesimdhenes te kualifikuar e trajnuar jashte vendit ,si gjermani, Austri, Angli e USA Kurseve pe...