Reklamat e fundit | Faqja Kryesore | Reklamat e Mia | Ndihme

Home > Oferta Pune
2 OPERATORE TELEFONIKE ME EKSPERIENCE (Vlore, Vlore) Një kompani leader në Itali në fushën e asistencës teknike të pajisjeve, përzgjedh 2 operatore telefonike me përvojë të dëshmueshme dhe ekspertizë në kujdesin ndaj konsumatorëve, për hapjen saj te ardhshme në Shqipëri. Kërk...
E Premte, 20 Qershor, 2014
COMPAGNIA ITALIANA CALL CENTER LEADER PER LA CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI , CERCA OPERATORI TE (RRUGA “ PIETER BUDI ” PALLATI ROGERS , Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune COMPAGNIA ITALIANA CALL CENTER LEADER PER LA CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI , CERCA OPERATORI TELEFONICI PART TIME E FULL TIME . SI CHIEDE : OTTIMA CONOSCENZA DELLA LINGUA ITALIANA ATTEGGIAMENTO SOLARE E DINAMICO. SI OFFRE : CONTRATTO...
E Hene, 09 Qershor, 2014
Operatori Customer Care (Tirana, Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune Albacall sha cerca Operatori Customer Care Inbound con ottima conoscenza della lingua italiana scritta e parlata e buon uso del PC. Disponibilita' part time. Inserimento immediato. Se cerchi un ambiente sereno e sorridente invia il tu...
E Shtune, 17 Maj, 2014
OFROJ SHERBIM NE FUSHEN E NDERTIMIT (DURRES, Durres)  - Oferta Pune > oferta pune OFROJ SHERBIM NE FUSHEN E NDERTIMIT NE ZBATIMIN E OBJEKTEVE TE NDRYSHME: - NDERTIME CIVILE SHUMEKATESHE - OBJEKTE TURISTIKE - OBJEKTE PER SHERBIME PUBLIKE (shkolla, kolegje,komplekse sportive, vepra hidroteknike,vepra arti ,konstruksione ...
E Merkure, 14 Maj, 2014
PUNESOJME OPERATOR NE CALL CENTER (RRUGA “ PJETËR BUDI ” PALLATI ROGERS, Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune BUSINESS CALL PUNËSOJMË OPERATOR NË CALL CENTER KOMPANI ITALIANE,CALL CENTER OUTBOUND PËR TAKIMET. ME ORAR TË PLOTË OSE PART TIME, KËRKOHET : NJOHJE E SHKËLQYER E GJUHËS ITALIANE . SI DHE EKSPERIENCA TË MËPARSHME NË K...
E Shtune, 03 Maj, 2014
UCALL shpk CERCA 1 SUPERVISORE E 10 OPERATORI TELEFONICI (Tek ish blloku, Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune uCall shpk AZIENDA LEADER CHE OPERA NEL SETTORE TELEMARKETING CERCA 1 SUPERVISORE E 10 OPERATORI TELEFONICI OUTBOUND PER PROPRIA CAMPAGNA VODAFONE . SI RICHIEDE: 1.BUONA DIALETICA 2.ESPERIENZA NEL SETTORE 3.BUONE CAPACITA DI...
E Premte, 02 Maj, 2014
Tirane, kerkohen operatore call center per Appuntamenti... (Operatore per call center, Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune Euro Marketing Call Center Cerca operatori per campagne di Telemarketing con appuntamenti...! Requisiti per il lavoro: Ottima conoscenza della lingua italiana Conoscenza dei principali strumenti informatici Buone capacità comunicativ...
E Marte, 29 Prill, 2014
na kontaktoni sot për kredi tuaj . (Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune A jeni duke kërkuar për një kredi për investime biznesi urgjentisht ? keni nevojë për kredi personale , ne japim të siguruara dhe kredi të pasigurta , e kapitaleve . Kreditë tona janë të siguruar edhe për sigurinë maksimale . ...
E Premte, 18 Prill, 2014
Casting Models Brand Shooting TV (Italia, Italia)  - Oferta Pune > oferta pune Fashion System Casting Studio Models ricerca ragazza ragazzo 14-40 anni anche inesperti,anche stranieri,nuovi volti, per casting shooting brand moda internazionali,fotocataloghi,cartelloni pubblicitari,riviste moda,indossatrici indossatori sfil...
E Marte, 08 Prill, 2014
klinike dentare (Shkoder)  - Oferta Pune > oferta pune ofrojme vend pune per dentist(e) me eksperience dhe te liqenciuar,per me teper mund te kontaktoni ne cell:00355 67 433 6300
E Merkure, 18 dhjetor, 2013
Praktike Juridike (Jurist, Tirane)  - Oferta Pune > oferta pune Ledio&Studentet Email: konsulenca@gmail.com PRAKTIKE JURIDIKE SPECIALE (Per studente dhe juriste te rinj) “Nese nuk merrni pjese jeni po ata qe ishit, nese vini ndryshoni jeten tuaj” “ Si te zgjedhim ku te punojme” T...