Reklamat e fundit | Faqja Kryesore | Reklamat e Mia | Ndihme

Home > SHQIPERIA > Tirane > Kurse e leksione > Kurse - Leksione


Post A3654

Kurse Kontabiliteti, Finance, per Biznesin e Vogel, per Magazinjere dhe Menaxhim Personeli. (Tirane)

I derguar: E Merkure, 03 Korrik, 2013
Pergjigju: b_dabulla@hotmail.com
Tel: 00355682393225
 

Per ju Biznesmene, Administratore, Drejtore, Menaxhere, Ekonomiste, Kontabiliste, Financiere, Audit, Kontrollor, Inventarizues,
Llogaritare, Arketare, Shites, Magazinjere, Studente dhe Individe te tjere te interesuar, Organizojme dhe ju Ofrojme :
-Kurse speciale Kontabiliteti, nxjerrje bilanci, finance, analiza, kontrolle, per magazinjer, arketar, menaxhere te burimeve njerezore, e tjere.
-Kurse per Financa-5
-Kurse per Biznezin e Vogel, menaxhimim e biznesit, mbajtjen e llogarise, perllogaritjen e fitimit, nxjerrjen e bilancit te tyre.
-Kurse e pergatitje per studente, per seminare, provime e tema.
-Kurse per administrimin material, pagat, sistemin fiskal dhe ligjet kontributet.
Kurset behen para dite e pas dite, çdo dite te javes.
Per kurset qe bejme jemi te licencuar nga QKR dhe QKL.
Ne fund te trajnimit profesional, ju pajisim me Çertifikate Trajnimi.
Per ju, tani, Oferte 20-25 % me pak.
Ju mirepresim ne Kurset tona.       Prof.Bashkim Dabulla
Zyre Kontabiliteti
Tirane

Tel.00355682393225

E-mail.bdabulla@hotmail.com

Kurse Kontabiliteti, Finance, per Biznesin e Vogel, per Magazinjere dhe Menaxhim Personeli.
Njoftimet e fundit
XHAFERRAJ ALUMIN SHPK
Biznesi > prezantoni biznesin
DURRES
SHITET NJE APARTAMENT 55 M² (Plazhi rota e kuqe)
Apartamente > Apartamente në shitje
Plazhi rota e kuqe
DOLCE VITA
Biznesi > Te ndryshme
bul Republika KORCE
Makina Me Qera 0695597695 www.litacar.com
Shërbime > Sherbime te ndryshme
tirane
TV FINLUX 32POLESH HD 150 Euro
Shes - Blej > Per shtepine
Tirane
klinike dentare
Oferta Pune > oferta pune